Er du lærer, bibliotekar, indkøber eller det, der ligner?  - Dette afsnit er skrevet særligt til dig 

Det er alment kendt at leg understøtter læring. Børnene mestrer  legen til perfektion. Det er den formel Drillepind-universet bygger på.  Det kan være seriøst sjovt at øge sit ordforråd og måske genkende sig  selv i nogle af karaktertyperne.

Det skal vi understøtte og bifalde i en  læringsproces. Humor er et ideelt virkemiddel til læring og det er  bogen spækket med. Samtidigt kan den bidrage med en  bevidstgørelse om forskelligheder og en snak om rummelighed. Og at  man ikke behøver at passe i en kasse.  

Målgruppe  

Ved almen danskundervisning har bogen en målgruppe fra ca. 1.  klasse til højtlæsning og dialogisk læsning samt selvlæsning  fra ca. 4. klassetrin. Bogen kan også benyttes til  

specialundervisning, fx med Drillepind-kortene til sanseleg, hvor  man kan gå på opdagelse for at finde kortene, eller som et  supplement til undervisning for tosprogede børn. Det er kun  fantasien, der sætter grænserne. Mulighederne er mange.  

Bogen er skrevet under supervision af en professionel læsevejleder.  Inspiration Læsesporet  

Drillepind universet er en del af Læsesporet, som er bibliotekernes  site, der skal bidrage med inspiration til at fremme læseglæde hos  børn og unge. Har du brug for kreativ inspiration til undervisningen med Drillepind, kan du finde det her.  

EAN-nummer  

Skriv endelig til os på info@charleysmor.dk, hvis du har det mindste  spørgsmål eller tænker dette kunne have interesse for din institution/ undervisning. Hvis du har brug for EAN-fakturering, skriver du blot en  mail til os, så sørger vi for det. Her er ingen kassetænkning, så vil vi  hjertens gerne vejlede dig og skræddersy en pakke, der passer lige  præcis til dig.

Foredrag eller forfatter besøg 

Som kreativ inspiration eller afslutning på et forløb med Drillepind  er det muligt at invitere Marie Stegger Schmidt, som er den ene  forfatter til Drillepind, på besøg. Her fortæller hun hvordan Drillepind  blev skabt, og udfordrer kassetænkning på børnenes præmisser.  

Du kan også hyre Marie Stegger Schmidt til foredrag for voksne.  Her tager hun udgangspunkt i sin personlige erfaring og taler om  humor og leg som redskab for læring.  

Vidste du, at du har mulighed for at søge honorarstøtte til  foredrag eller forfatterbesøg hos Statens Kunstfond?

Spørgsmål? Send os en mail på info@charleysmor.dk